Contact

Profile Dynamics® Consultant en TMA Professional

Assessment methodes en individuele begeleiding

De methodes die we gebruiken, zijn tools om een doel te bereiken. Als jij of je organisatie op basis van assessments wil samenwerken, kiezen we de methodiek die het beste past bij jouw organisatie, het beleid of persoonlijke wensen.
Profile Dynamics op de iPad

Assessments methodes

Profile Dynamics® drijfverenanalyses en Talenten Motivatie Analyses kunnen toegepast worden bij:

  • Werving- en selectie medewerkers
  • Persoonlijke coachingstrajecten
  • Teamontwikkeling
  • Loopbaanontwikkeling

Profile Dynamics® drijfverenanalyses

De drijfveren en intrinsieke waardesystemen die iemand heeft, zijn van invloed op bijvoorbeeld de rol die die persoon inneemt in een groep. En op de leiderschapsstijl die iemand heeft of waarmee hij of zij het best tot zijn recht zou kunnen komen. Het geeft duidelijkheid over iemands kwaliteiten, valkuilen en mogelijke stressfactoren. Onze drijfveren bepalen welk werk we graag doen, hoe we samenwerken en communiceren en waar we energie van krijgen. Met Profile Dynamics® drijfverenanalyses worden gedragspatronen, kwaliteiten en vaardigheden inzichtelijk, zodat je aan de slag kunt met het ontwikkelen. Deze methodiek kan ook heel goed gebruikt worden om de samenwerking met collega’s te versterken.

Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Deze methodiek geeft een gedetailleerd inzicht in iemands natuurlijke gedrag: het gedrag dat er gewoon vanzelfsprekend is. Dit gedrag kost weinig energie, de meeste mensen laten natuurlijk gedrag zien. Een goed inzicht in juist dat gedrag, helpt om de regie op de eigen ontwikkeling te vergroten. TMA meet drijfveren, talenten en dus ook motivatie en ontwikkelbaarheid, en met die uitkomsten kun je gericht aan de slag!


Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Janneke Bodegraven

Teammanager LDEP

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Max Verstappen

F1 Drive

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Joost Luijten

Professional Golf player

Meer informatie over deze methodieken?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Neem contact op
Profielfoto Mariëlle

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Profile Dynamics® Consultant

"Voor mijn opdrachten voor team ontwikkeltrajecten, doet Mariëlle de individuele toelichtingen Profile Dynamics drijfveren analyses. Mariëlle’s gave is om mensen echt te zien en aan te raken. De mensen voelen zich daardoor bekrachtigd en gezien. Daarnaast is zij consciëntieus en integer."
Kim Reijntjes

Kim Reijntjes

coach/trainer/mediator

Profile Dynamics® en Talenten Motivatie Analyse

Mariëlle heb ik ervaren als een zeer ervaren en prettige coach. Zij kan met behulp van uitslagen uit verschillende assessments op positieve wijze het gesprek met jou aangaan. Er wordt jou op een aangename wijze een spiegel voorgehouden. Gezamenlijk worden talenten, competenties, energiebrengers en ook energieverbruikers besproken, en hoe je die effectief kunt benutten en ontwikkelen c.q. vermijden.
Martin

Martin Gritter

HR business partner iO Consultancy

Talenten Motivatie Analyse - Individueel traject

"Na vaststelling van mijn TMA-profiel werden mijn talenten en mogelijke valkuilen door Mariëlle in een voor mij leerzame sessie besproken. Ook de samenhang tussen de diverse talenten werden rustig en helder uitgelegd. De beschrijvingen in het profiel kloppen voor zo’n 98% met hoe ik mijzelf nu zie en ervaar. De open en neutrale houding van Mariëlle tijdens het gesprek heb ik als integer en zeer prettig ervaren."

Wendy Meijer

zzp'er
Deze website is gemaakt door Spijkerslag
crossmenuchevron-down