Contact

Profile Dynamics® Consultant en TMA Professional

Voor individu: Assessments en begeleiding

Op naar meer werkgeluk
Assessment resultaten bespreken

Op zoek naar antwoorden

Je hebt het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit, er sluimert iets, maar je kunt er de vinger niet helemaal opleggen. Je hebt het idee dat je meer uit je talenten kunt halen of wilt weten wat jouw talenten van nature eigenlijk zijn. Of je denkt erover een stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap maar wilt weten of je daar geschikt voor bent. En wat motiveert jou eigenlijk?

Met de best passende assessmentmethode haal je naar boven waar jouw talenten, persoonlijke drijfveren en ontwikkelkansen liggen. Met de juiste begeleiding kun je de antwoorden vinden op de vragen die je jezelf stelt en kom je erachter waar het echte werkgeluk voor jou in schuilt.

Inzicht en vooruitgang

Je persoonlijke drijfveren en onderliggende motivatie bepalen voor een groot deel je werkgeluk. Wil je nóg meer energie en voldoening uit je werk halen? Dan wordt het tijd om te onderzoeken wat wel bij jou past. Een assessment geeft heel gericht inzicht en op basis daarvan gaan we samen aan de slag om zo het beste uit jezelf te halen!


Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Janneke Bodegraven

Teammanager LDEP

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Max Verstappen

F1 Drive

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Joost Luijten

Professional Golf player

Persoonlijk maatwerk

  • Assessment en persoonlijke begeleiding
  • Coachingtraject
  • Talentontwikkeling

Neem contact op
Profielfoto Mariëlle

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Profile Dynamics® Consultant

"Voor mijn opdrachten voor team ontwikkeltrajecten, doet Mariëlle de individuele toelichtingen Profile Dynamics drijfveren analyses. Mariëlle’s gave is om mensen echt te zien en aan te raken. De mensen voelen zich daardoor bekrachtigd en gezien. Daarnaast is zij consciëntieus en integer."
Kim Reijntjes

Kim Reijntjes

coach/trainer/mediator

Profile Dynamics® en Talenten Motivatie Analyse

Mariëlle heb ik ervaren als een zeer ervaren en prettige coach. Zij kan met behulp van uitslagen uit verschillende assessments op positieve wijze het gesprek met jou aangaan. Er wordt jou op een aangename wijze een spiegel voorgehouden. Gezamenlijk worden talenten, competenties, energiebrengers en ook energieverbruikers besproken, en hoe je die effectief kunt benutten en ontwikkelen c.q. vermijden.
Martin

Martin Gritter

HR business partner iO Consultancy

Talenten Motivatie Analyse - Individueel traject

"Na vaststelling van mijn TMA-profiel werden mijn talenten en mogelijke valkuilen door Mariëlle in een voor mij leerzame sessie besproken. Ook de samenhang tussen de diverse talenten werden rustig en helder uitgelegd. De beschrijvingen in het profiel kloppen voor zo’n 98% met hoe ik mijzelf nu zie en ervaar. De open en neutrale houding van Mariëlle tijdens het gesprek heb ik als integer en zeer prettig ervaren."

Wendy Meijer

zzp'er
Deze website is gemaakt door Spijkerslag
crossmenuchevron-down