Contact

Profile Dynamics® Consultant en TMA Professional

Voor HR: Talent- en loopbaanontwikkeling en selectietrajecten

Van betere teams tot het kiezen van de beste kandidaat
Loopbaan en functie assessments

Van een effectiever management tot geoliede teams

Waar krijgen mensen energie van, waar lopen ze juist op leeg? Welke sollicitant past het beste bij onze organisatie? Hoe zorgen we ervoor dat teamleden effectiever met elkaar communiceren? Hoe kunnen we de sfeer verbeteren? Wat zijn de ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers? Hoe halen we het beste uit talenten en competenties naar boven? En hoe weten we of onze medewerker geschikt is voor een andere functie binnen ons bedrijf?

Aan de slag

De sleutel tot de antwoorden op deze vragen ligt in het geven van inzicht in ‘het zijn’ van mensen. Er zijn diverse methodes om een objectieve, opbouwende en diepgaande analyse te maken van drijfveren, talenten, motivatie en ontwikkelmogelijkheden. Op individueel en op teamniveau. Afhankelijk van de vraag en het doel zet ik de Profile Dynamics® drijfverenanalyse en de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in om assessments uit te voeren. De uitkomsten worden in een overzichtelijke rapportage gepresenteerd, waarna een individuele persoonlijke toelichting of een gezamenlijke toelichting met teamleden volgt. Op dat moment zoomen we dieper in op de onderliggende vragen (wat speelt er nu echt?) en het doel van de begeleiding. Kortom: we gaan aan de slag om samen met de juiste inzichten tot de beste keuzes te komen.


Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Janneke Bodegraven

Teammanager LDEP

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Max Verstappen

F1 Drive

Geweldig, fantastisch

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
Placeholder - Userv2

Joost Luijten

Professional Golf player

Doelgerichte maatwerktrajecten op basis van wensen

  • Assessment en begeleiding individuele medewerker
  • Assessment en begeleiding team
  • Assessment sollicitanten

Neem contact op
Profielfoto Mariëlle

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Profile Dynamics® Consultant

"Voor mijn opdrachten voor team ontwikkeltrajecten, doet Mariëlle de individuele toelichtingen Profile Dynamics drijfveren analyses. Mariëlle’s gave is om mensen echt te zien en aan te raken. De mensen voelen zich daardoor bekrachtigd en gezien. Daarnaast is zij consciëntieus en integer."
Kim Reijntjes

Kim Reijntjes

coach/trainer/mediator

Profile Dynamics® en Talenten Motivatie Analyse

Mariëlle heb ik ervaren als een zeer ervaren en prettige coach. Zij kan met behulp van uitslagen uit verschillende assessments op positieve wijze het gesprek met jou aangaan. Er wordt jou op een aangename wijze een spiegel voorgehouden. Gezamenlijk worden talenten, competenties, energiebrengers en ook energieverbruikers besproken, en hoe je die effectief kunt benutten en ontwikkelen c.q. vermijden.
Martin

Martin Gritter

HR business partner iO Consultancy

Talenten Motivatie Analyse - Individueel traject

"Na vaststelling van mijn TMA-profiel werden mijn talenten en mogelijke valkuilen door Mariëlle in een voor mij leerzame sessie besproken. Ook de samenhang tussen de diverse talenten werden rustig en helder uitgelegd. De beschrijvingen in het profiel kloppen voor zo’n 98% met hoe ik mijzelf nu zie en ervaar. De open en neutrale houding van Mariëlle tijdens het gesprek heb ik als integer en zeer prettig ervaren."

Wendy Meijer

zzp'er
Deze website is gemaakt door Spijkerslag
crossmenuchevron-down