Contact

Assessment psycholoog

Over mij

En jouw succes. Welke methodiek en begeleiding past bij jou?
Informatie aanvragen
Profielfoto Mariëlle

Een mens is natuurlijk meer dan ‘de uitslag van een assessment in een rapport’. Iedereen is uniek. Assessments zijn hele waardevolle instrumenten om vanuit een wetenschappelijke basis op een ontspannen manier in gesprek te kunnen gaan. Om snel maar weloverwogen samen tot de kern te komen en op basis van vertrouwen en veiligheid te onderzoeken hoe we gewenste ontwikkelingen teweeg kunnen brengen. 

“Ieder mens is meer dan de uitslag van een assessment”

Ben je op zoek naar een gecertificeerd Profile Dynamics® consultant of een TMA (Talenten Motivatie Analyse) Professional? Zodat jouw medewerkers (of jijzelf) op basis van de beste methodiek en de juiste begeleiding ontwikkelkansen kunnen zien en pakken? Als afgestudeerd psycholoog (Universiteit van Amsterdam) werk ik al ruim 25 jaar als zelfstandig ondernemer, waarbij ik mij gedurende de laatste jaren steeds specifieker gericht heb op assessments en begeleiding. Benieuwd wat samenwerken met mij jou oplevert? Neem gerust contact met me op!

Hartelijke groet,

drs Mariëlle van Zuilen

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Profile Dynamics® Consultant

"Voor mijn opdrachten voor team ontwikkeltrajecten, doet Mariëlle de individuele toelichtingen Profile Dynamics drijfveren analyses. Mariëlle’s gave is om mensen echt te zien en aan te raken. De mensen voelen zich daardoor bekrachtigd en gezien. Daarnaast is zij consciëntieus en integer."
Kim Reijntjes

Kim Reijntjes

coach/trainer/mediator

Profile Dynamics® en Talenten Motivatie Analyse

Mariëlle heb ik ervaren als een zeer ervaren en prettige coach. Zij kan met behulp van uitslagen uit verschillende assessments op positieve wijze het gesprek met jou aangaan. Er wordt jou op een aangename wijze een spiegel voorgehouden. Gezamenlijk worden talenten, competenties, energiebrengers en ook energieverbruikers besproken, en hoe je die effectief kunt benutten en ontwikkelen c.q. vermijden.
Martin

Martin Gritter

HR business partner iO Consultancy

Talenten Motivatie Analyse - Individueel traject

"Na vaststelling van mijn TMA-profiel werden mijn talenten en mogelijke valkuilen door Mariëlle in een voor mij leerzame sessie besproken. Ook de samenhang tussen de diverse talenten werden rustig en helder uitgelegd. De beschrijvingen in het profiel kloppen voor zo’n 98% met hoe ik mijzelf nu zie en ervaar. De open en neutrale houding van Mariëlle tijdens het gesprek heb ik als integer en zeer prettig ervaren."

Wendy Meijer

zzp'er
Deze website is gemaakt door Spijkerslag
crossmenuchevron-down